Capego Bokslut - 1560 Kundfordringar hos koncernföretag

Den här bilagan används för kundfordringar hos koncernföretag.

Så här fyller du i bilagan

Ange  t ex faktura nummer i kolumnen Fordran, vilket koncernföretag fordran är på i kolumnen till följande bolag och ange eventuell text samt belopp.

Är kundfordringarna bokförda i en reskontra är det inte lämpligt att bokföra om kundfordringarna som hör till koncernföretag, utan då är det bäst att dela konto.

Du delar konto genom att högerklicka på hamburgermenyn till vänster om det konto du vill dela och väljer Dela konto.

Du får då upp nedanstående dialog där du väljer vilken rad du vill dela kontot till samt fyller i vilket belopp som ska flyttas.